Tour Multimèdia Interactiu, la nova experiència!

 

Tour Multimèdia o Tour Interactiu 360º – Tourmake és la manera ideal de complementar el teu Tour Virtual de Google, dotant-lo d’eines que ofereixen els recursos necessaris pe fer-lo exclusiu.

Què és el Tour Multimèdia?

És una aplicació per al teu Tour Virtual de Google que et permet gestionar continguts multimèdia dins del mateix Tour, podent afegir fotografies, vídeos, links, etc.

Amb un menú de navegació intuïtiu per a l’usuari i dotada amb elements innovadors, podràs crear àrees i punts d’interès personalitzats en el teu Tour Virtual de Google, incorporar opcions de reserva, des de taules a un restaurant fins a habitacions d’hotel, etc.

Per tot això i molt més, el Tour Interactiu 360º – Tourmake es converteix en una eina imprescindible per expandir el teu negoci.

Avantatges del Tour Multimèdia

Al permetre a l’usuari interactuar activament amb el teu negoci des de qualsevol lloc i hora, t’obres a un nou mercat on els clients potencials s’informen, reserven i compren a través dels seus dispositius amb connexió a Internet.

El Tour Virtual de Google o Tour Interactiu 360º de Google – Tourmake, és ideal per difondre a través dels teus e-mails, missatgeria, xarxes socials incrementant així els clients potencials podent-los oferir la possibilitat de reservar i comprar en el mateix moment.

Característiques principals del Tour Multimèdia (tot el que pots afegir al Tour Virtual de Google).

Personalització de les àrees i punts d’interès amb contingut multimèdia (vídeos, fotos, html, etc). Facilitat de navegació per el Tour Interactiu 360º – Tourmake (àrees) gràcies al menú. E-Comerce. Reserva habitacions/taules. Connexió permanent amb a teva pàgina web i xarxes socials. Visible des de qualsevol dispositiu mòbil inclou la opció de “CLICK TO CALL” per trucar directament.

Analitycs.

Amb el Tour Multimèdia el límit és la teva imaginació.

Mira els projectes recents…