Google Street entra al teu negoci o empresa!

El Tour Virtual de Google et proporciona una bona imatge a la teva empresa.

Imatge

La millor manera de mostrar el teu negoci (Google Street View), els productes i serveis que ofereixes.

Presencia

Millora la teva visibilitat i presencia a Google, posiciona el teu negoci a Google Maps i integra’l al Street View.

Potenciem la difusió

És una eina de publicitat fàcil i intuïtiva amb unes possibilitats de difusió il·limitades.

Oferim versatilitat

El Tour és visible des de qualsevol dispositiu i des de qualsevol lloc del món.

 

Amb el Tour Virtual de Google impulsaràs la imatge de la teva empresa, generaràs confiança i donaràs a conèixer el teu negoci a tot el món, permetent visitar les teves instal·lacions a qualsevol hora qualsevol dia de l’any.

El Tour Virtual de Google és la evolució de la fotografia estàtica i la millor forma d’ensenyar les teves instal·lacions. “Si una imatge val més que mil paraules, un Tour Virtual val més que mil imatges.”

Fes-te trobar. Amb les seves 4 plataformes de difusió directa, el Tour Virtual de Google apareixerà en els resultats de les cerques de Google, Google Maps i Google Street View i millorarà la seva presència a tots els seus cercadors. “Sabent que més del 84% dels usuaris d’Internet utilitzen Google, els avantatges del Tour Virtual de Google són evidents.”

Podràs utilitzar el Tour Virtual de Google en qualsevol Xarxa Social, com Facebook, Twitter, Linkedin, Google +, etc, posar-lo a la pàgina Web, compartir-ho per Whatsapp, adjuntar-lo a tots els teus mails i fins i tot, a la publicitat impresa mitjançant un codi QR. “El Tour Virtual de Google és la millor eina de màrqueting online.”

La seves possibilitats d’ús, publicació i difusió del Tour de Google, facilita als clients la forma de recomanar el teu negoci d’una forma fàcil i original.

El Tour Virtual de Google està allotjat en un servidor de Google, pel que no generarà cap despesa addicional, ni d’allotjament ni de manteniment. “Publicitat Online i presència a Google avui i per a tota la vida.”

Podem evolucionar el Tour Virtual de Google amb l’eina de Tour Interactiu 360º – Tourmake. Ven els teus serveis i productes des del propi Tour, afegeix-hi qualsevol tipus d’element multimèdia i converteix-lo en l’eina perfecte per la interacció amb els teus clients.

I quan vulguis podem ampliar o actualitzar el teu Tour Virtual.

Mira els projectes recents…