Com sortir el primer a Google?

Posicionament SEM / Google AdWords (Search Engine Marketing, Màrqueting per Cercadors Web) és l’aplicació de les estratègies de mercat real al món d’internet i totes les seves aplicacions, com són les xarxes socials, pàgines web o missatgeria electrònica.

CAPTURE et pot ajudar si vols aconseguir noves visites a la teva pàgina web, augmentar les vendes online, fer que et truquin o motivar els teus clients perquè tornin a comprar, amb els Google AdWords.

Amb els Google AdWords els usuaris trobaran la teva empresa a Google exactament en el moment que busquin els serveis o productes que ofereixes, mostrant els teus anuncis als clients de ciutats, regions o països concrets o dins d’un radi específic des de la teva empresa o botiga.

El cost dels Google AdWords va en funció dels clics, és a dir, pagues per clic cada vegada que algú visita la teva pàgina o et truca a través del teu anunci.

A CAPTURE analitzem individualment cada client per garantir el millor resultat possible, oferint una estratègia que cobrirà les necessitats de cada client.